Cartofi dulci prăjiți cu slănină, măr și cimbru
Cartofi dulci prăjiți cu slănină, măr și cimbru este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de slănină, cimbru, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 40%. Încercați Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru, și Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați felii de slănină pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
. Aruncați cartoful și ceapa cu picături de slănină, oțet și următoarele 3 ingrediente; lingură în tigaie.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Adăugați măr; coaceți încă 10 minute sau până se înmoaie.
Transferați amestecul de cartofi într-un castron mare. Aruncați cu slănină.