Cartofi dulci prăjiți cu glazură de miere
Cartofii dulci prăjiți cu glazură de miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 286 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci cu piele roșie, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mere prăjite și cartofi dulci în glazură de miere-Bourbon, Cartofi dulci prăjiți cu miere cu miere-scorțișoară, și Cartofi dulci prăjiți cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 euro F. Aranjați cartofii dulci într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci. Se amestecă untul, mierea și sucul de lămâie într-o cratiță mică la foc mediu până se topește untul.
Se toarnă amestecul de unt peste cartofii dulci; aruncați pentru a acoperi.
Se presară generos cu sare și piper.
Coaceți cartofii dulci până se înmoaie când sunt străpunși cu frigărui, amestecând și întorcând ocazional, aproximativ 50 de minute.