Cartofii dulci Praline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 198 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr brun, nuci pecan de plantat, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi Dulci Praline, Praline Cartofi Dulci Biciuiți, și Cartofi dulci Bourbon cu Topping de Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Mash cartofi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați pansament, 1/4 cană zahăr, ghimbir și coajă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
4
Lingură în 1-1 / 2-qt. caserola.
5
Combinați nucile, zahărul rămas, untul și scorțișoara; se presară peste amestecul de cartofi.