Cartofi dulci la grătar cu smântână și var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci la grătar cu smântână și var. O porție conține 222 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare kosher, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cartofi dulci la grătar cu smântână și var, Varză roșie la grătar cu sos de smântână de var, și Cartofi la grătar cu sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o oală mare cu apă puternic sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când se poate introduce cu ușurință un cuțit, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Scurgeți cartofii dulci într-o strecurătoare în chiuvetă și lăsați să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o foaie de copt sau o farfurie mare și aranjați într-un singur strat. Se da la frigider pana se raceste, cel putin 1 ora.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu până la sclipire.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați chimenul și cayenne și amestecați pentru a combina. Se lasă deoparte să se răcească.
Combinați smântâna, coaja de tei și sucul de lămâie într-un castron mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar; la frigider până când este gata de utilizare.Când cartofii dulci sunt gata, încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la un nivel mediu (aproximativ 375 F până la 425 F). Între timp, înjumătățiți cartofii dulci pe lungime.
Tăiați jumătățile pe lungime în pene groase de 1/2 până la 3/4 inci și așezați-le într-un singur strat pe o foaie de copt.Se amestecă amestecul de ulei pentru a reincorpora condimentele.
Ungeți părțile tăiate ale panelor de cartofi cu amestecul de ulei și condimentați generos cu sare și piper.Când grătarul este fierbinte, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Așezați pene de cartofi dulci pe grătar într-un singur strat și tăiați-l în jos, acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți pene pe cealaltă parte tăiată, acoperiți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar, cu aproximativ 2 până la 3 minute în plus.
Se transferă într-un platou de servire, se toacă cu amestecul de smântână și se presară cu coriandru.