Cartofi dulci la cuptor cu sos de arahide în stil vest-African
Cartofii dulci la cuptor cu sos de arahide în stil vest-African ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.01 pe portie. O porție conține 282 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, coriandru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor cartofii.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul; gatiti 3 minute.
Adăugați chimen, coriandru și piper; gatiti 1 minut.
Adăugați 3/4 cană de apă și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând până se omogenizează; aduceți la foc mic. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa.
Împărțiți cartofii pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Puneți aproximativ 1/4 cană de sos în fiecare cartof. Completați fiecare porție cu 1 linguriță de coriandru.