Cartofi dulci la cuptor cu sos de arahide în stil vest-African
Cartofii dulci la cuptor cu sos de arahide în stil vest-African ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.01 pe portie. O porție conține 282 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, coriandru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
5
Adăugați chimen, coriandru și piper; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Piper
Chimen
6
Adăugați 3/4 cană de apă și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând până se omogenizează; aduceți la foc mic. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
7
Împărțiți cartofii pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Puneți aproximativ 1/4 cană de sos în fiecare cartof. Completați fiecare porție cu 1 linguriță de coriandru.