Cartofi Dulci La Cuptor
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Cartoful dulce la cuptor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 197 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare kosher, turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Cartofi Dulci La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Înjumătățiți cartofii dulci pe lungime și tăiați fiecare jumătate în 3 sulițe lungi.
Așezați-le pe o tigaie de foi și aruncați cu uleiul de măsline.
Întindeți cartofii într-un singur strat.
Combinați amestecul de condimente, zahărul brun, sarea și piperul și presărați cartofii.
Coaceți timp de 15 minute și apoi întoarceți cu o spatulă.
Coaceți încă 5 până la 10 minute, până se rumenesc ușor.
Se presară ușor cu sare și se servește fierbinte.
Într-un castron adăugați semințele de turmeric, busuioc, chili și muștar. Se macină împreună în pistil și mortar sau într-o râșniță de cafea curată ardeiul negru și semințele de coriandru și se adaugă la celelalte condimente.
Se macină împreună semințele de chimen și chimen ca mai sus și se adaugă la condimente și se amestecă totul împreună.