Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci glazurați cu soia. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 172 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sos de soia, mirin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Cartofi Dulci Glazurați, și Șuncă glazurată cu cartofi dulci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente; se amestecă bine cu un tel. Aranjați cartofii într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
3
Se toarnă amestecul de sos de soia peste cartofi. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până se înmoaie; ungeți cu amestecul de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți, neacoperit, încă 10 minute sau până când lichidul este absorbit.