Cartofi Dulci Glazurați Cu Nucă De Cocos
Cartofii dulci glazurați cu nucă de cocos sunt un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, lapte de cocos, ardei jalape de ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți de nucă de cocos-panko cu cartofi dulci glazurați cu portocale, Cartofi Dulci Glazurați Cu Soia, și Cartofi Dulci Glazurați Cu Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați cartofii și apoi înfășurați-i individual în foi de folie de aluminiu.
Pregătiți un foc cu ochi de taur pentru foc mediu (vezi mai jos). Când cărbunii sunt gata, așezați cartofii dulci direct pe grătarul de cărbune sprijinit pe marginea cărbunelui. Închideți capacul și gătiți până când cartofii sunt moi, 45 până la 55 de minute, întorcându-i ocazional. Pentru a verifica coacerea, stoarceți cartofii cu o pereche de clești.
Scoateți cartofii de pe grătar și lăsați-i să se răcească aproximativ 15 minute înainte de a-i desface. Tăiați pielea cu un cuțit și îndepărtați-o și aruncați pielea.
Tăiați carnea în cuburi de inci. Puneți deoparte în timp ce faceți glazura.
Așezați o tigaie din fontă de 12 inci peste cartofi dulci glazurați cu nucă de cocos la foc mediu direct (puteți face acest pas și pe plită).
Combinați ingredientele glazurii în tigaie și aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional.
Lăsați amestecul să se reducă până când rămâne jumătate din volum, 5 până la 8 minute, amestecând ocazional. Glazura va fi ușor groasă.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cuburile de cartofi dulci, amestecând ușor pentru a acoperi cu glazura, având grijă să nu le zdrobiți.
Într-o tigaie mică la foc mare, prăjiți și rumeniți nuca de cocos, aproximativ 2 minute.
Așezați cartofii într-un castron de servire și presărați nuca de cocos prăjită deasupra.