Cartofi Dulci Glazurați Cu Nucă De Cocos

Cartofi Dulci Glazurați Cu Nucă De Cocos
Cartofii dulci glazurați cu nucă de cocos sunt un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, lapte de cocos, ardei jalape de ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți de nucă de cocos-panko cu cartofi dulci glazurați cu portocale, Cartofi Dulci Glazurați Cu Soia, și Cartofi Dulci Glazurați Cu Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați cartofii și apoi înfășurați-i individual în foi de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Pregătiți un foc cu ochi de taur pentru foc mediu (vezi mai jos). Când cărbunii sunt gata, așezați cartofii dulci direct pe grătarul de cărbune sprijinit pe marginea cărbunelui. Închideți capacul și gătiți până când cartofii sunt moi, 45 până la 55 de minute, întorcându-i ocazional. Pentru a verifica coacerea, stoarceți cartofii cu o pereche de clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
3
Scoateți cartofii de pe grătar și lăsați-i să se răcească aproximativ 15 minute înainte de a-i desface. Tăiați pielea cu un cuțit și îndepărtați-o și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CuțitCuțit
4
Tăiați carnea în cuburi de inci. Puneți deoparte în timp ce faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Așezați o tigaie din fontă de 12 inci peste cartofi dulci glazurați cu nucă de cocos la foc mediu direct (puteți face acest pas și pe plită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
6
Combinați ingredientele glazurii în tigaie și aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați amestecul să se reducă până când rămâne jumătate din volum, 5 până la 8 minute, amestecând ocazional. Glazura va fi ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cuburile de cartofi dulci, amestecând ușor pentru a acoperi cu glazura, având grijă să nu le zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Într-o tigaie mică la foc mare, prăjiți și rumeniți nuca de cocos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați cartofii într-un castron de servire și presărați nuca de cocos prăjită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista