Cartofi dulci glazurați cu arțar cu slănină și ceapă caramelizată
Maple glazurate cartofi dulci cu Bacon si ceapa caramelizate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 277 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 1201 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi dulci glazurați cu arțar cu ceapă Cipollini, Pui glazurat cu arțar cu ceapă caramelizată și pere, și Piure de cartofi dulci de arțar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aruncați bucățile de cartofi dulci, uleiul de măsline, sarea și piperul negru într-un castron mare și întindeți cartofii dulci pe o foaie mare de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 40 de minute; se amestecă după primele 20 de minute.
Gatiti slanina pana se rumeneste si se rumeneste intr-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 10 minute; transferați slănina într-un bol, dar lăsați grăsimea în tigaie. Gatiti ceapa in unsoarea de slanina pana se rumeneste, aproximativ 10 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la minim și gătiți ceapa până când este foarte moale, maro și dulce, încă 10 până la 15 minute. Se amestecă des.
Se amestecă ceapa cu slănina în castron și se lasă deoparte.
Se toarnă siropul de arțar în tigaia fierbinte cu cimbru și se aduce la fierbere. Se fierbe siropul până se reduce la jumătate, 3 până la 4 minute.
Așezați cartofii dulci prăjiți și amestecul de ceapă-slănină în tigaie și amestecați pentru a acoperi legumele cu glazură de arțar.
Transferați într-un vas de servire.