Cartofi dulci glazurați cu arțar cu slănină și ceapă caramelizată

Cartofi dulci glazurați cu arțar cu slănină și ceapă caramelizată
Maple glazurate cartofi dulci cu Bacon si ceapa caramelizate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 277 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 1201 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi dulci glazurați cu arțar cu ceapă Cipollini, Pui glazurat cu arțar cu ceapă caramelizată și pere, și Piure de cartofi dulci de arțar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aruncați bucățile de cartofi dulci, uleiul de măsline, sarea și piperul negru într-un castron mare și întindeți cartofii dulci pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 40 de minute; se amestecă după primele 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Gatiti slanina pana se rumeneste si se rumeneste intr-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 10 minute; transferați slănina într-un bol, dar lăsați grăsimea în tigaie. Gatiti ceapa in unsoarea de slanina pana se rumeneste, aproximativ 10 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la minim și gătiți ceapa până când este foarte moale, maro și dulce, încă 10 până la 15 minute. Se amestecă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă ceapa cu slănina în castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă siropul de arțar în tigaia fierbinte cu cimbru și se aduce la fierbere. Se fierbe siropul până se reduce la jumătate, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați cartofii dulci prăjiți și amestecul de ceapă-slănină în tigaie și amestecați pentru a acoperi legumele cu glazură de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați într-un vas de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista