Cartofi dulci glazurați cu arțar cu slănină și ceapă caramelizată

Cartofi dulci glazurați cu arțar cu slănină și ceapă caramelizată
Maple glazurate cartofi dulci cu Bacon si ceapa caramelizate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 277 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 1201 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi dulci glazurați cu arțar cu ceapă Cipollini, Pui glazurat cu arțar cu ceapă caramelizată și pere, și Piure de cartofi dulci de arțar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aruncați bucățile de cartofi dulci, uleiul de măsline, sarea și piperul negru într-un castron mare și întindeți cartofii dulci pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 40 de minute; se amestecă după primele 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Gatiti slanina pana se rumeneste si se rumeneste intr-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 10 minute; transferați slănina într-un bol, dar lăsați grăsimea în tigaie. Gatiti ceapa in unsoarea de slanina pana se rumeneste, aproximativ 10 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la minim și gătiți ceapa până când este foarte moale, maro și dulce, încă 10 până la 15 minute. Se amestecă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se amestecă ceapa cu slănina în castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă siropul de arțar în tigaia fierbinte cu cimbru și se aduce la fierbere. Se fierbe siropul până se reduce la jumătate, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați cartofii dulci prăjiți și amestecul de ceapă-slănină în tigaie și amestecați pentru a acoperi legumele cu glazură de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați într-un vas de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista