Cartofi dulci de Ziua Recunoștinței
Prepararea cartofilor dulci de Ziua Recunoștinței durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 6 porții cu 424 de calorii , 4 g de proteine și 16 g de grăsimi fiecare. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 90 de persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, suc de portocale, sare și bezele. Este perfectă pentru Ziua Recunoștinței . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 79% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum „sopa De Tortilla” post-Recunoștință , curcan de Ziua Recunoștinței glazurat cu arțar și cum să preparați curcani OREO pentru Ziua Recunoștinței .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți cartofii dulci într-o tavă de copt puțin adâncă de 25x15 cm și turnați peste ea suc de portocale.
Într-un bol mic, combinați făina, zahărul, scorțișoara și sarea; amestecați și adăugați margarina.
Presărați peste cartofi dulci.
Coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor, presărați cu bezele și frigeți până se rumenesc.