Cartofi Dulci De Două Ori Coapte

Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Cartofi dulci de două ori coapte este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 4,25 USD pe porție. O porție conține 262 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Un amestec de cartofi dulci, spanac cu frunze plate cu salată mică, brânză de capră cu miere special selectată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Cartofi Dulci La Cuptor, și Cartofi Dulci La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi.
2
Clătiți cartofii cu apă rece.
3
Așezați pe o foaie de copt și stropiți cu ulei și 1 lingură de sare.
4
Coaceți timp de 45 de minute sau până când furculița este fragedă.
5
Tăiați o fantă de 3 inci în partea superioară a fiecărui cartof și scoateți interiorul într-un castron de dimensiuni medii, rezervați piei. Mash împreună cu spanac, afine uscate, piper și sare rămasă.
6
Împărțiți amestecul în patru porții și lingura în piei rezervate. Se acoperă cu brânză de capră mărunțită și se coace timp de 10 minute sau până când brânza s-a topit.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista