Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Cartofii dulci de două ori coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, cilantro, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Cartofi Dulci De Două Ori Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați cartofii pe foaia de copt și coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească timp de 15 minute.
Felie de pe 1/2 inch pe lungime de la blaturi de cartofi. Scoateți pulpa, lăsând cochilii groase de 1/4 inch. Rezervați 4 cochilii; aruncați restul
Într-o tigaie mică, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați zahăr brun, coajă, sare, chimen, scorțișoară, piper și ienibahar. Gatiti pana se topeste zaharul, aproximativ 2-3 minute.
Combinați amestecul de ceapă cu piureul de cartofi dulci. Se amestecă smântână și cilantro.
În castron cu mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor albii în amestecul de cartofi dulci.
Lingura sau amestecul de țevi înapoi în cochilii.
Așezați pe foi de copt; coaceți până când umplutura este doar setată și blaturile încep să se rumenească, aproximativ 15 până la 20 de minute.