Cartofi Dulci Cu Usturoi La Cuptor

Cartofii dulci cu usturoi la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 134 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rozmarin, sare, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Cartofi Dulci Cu Usturoi La Cuptor, Cartofi Dulci La Cuptor Cu Șalotă Saut, Usturoi Și Ciuperci, și Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați uleiul, usturoiul, rozmarinul și sarea; adăugați cartofi dulci și aruncați pentru a acoperi.
Transfer la un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit la 350 de minute, timp de 30 de minute.
Adăugați bulion; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.