Cartofi Dulci Cu Cartofi Dulci
Rețeta de cartofi dulci Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați chimen, zahăr brun, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Dulci Cu Cartofi Dulci, Suc de fructe de nucă curry și Latkes de cartofi cu Salsa de mere, și Latkes De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Radeți cartofii dulci grosier. Într-un castron separat amestecați făina, zahărul, zahărul brun, praful de copt, ardeiul cayenne, pudra de curry, chimenul și sarea și piperul.
Adăugați ouăle și suficient lapte la ingredientele uscate pentru a face un aluat rigid.
Adăugați cartofii și amestecați. Aluatul trebuie să fie umed, dar să nu curgă; dacă este prea rigid, adăugați mai mult lapte.
Încălziți 1/4 inch de ulei de arahide într-o tigaie până când abia fumează. Puneți în aluat cu linguri și aplatizați. Se prăjesc la foc mediu-mare câteva minute pe fiecare parte până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.
Retipărit cu permisiunea Jewish Cooking in America, de Joan Nathan. 1998 Knopf