Cartofi Ducesă
Cartofii ducesei sunt un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție conține 247 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți nucșoară, mult piper, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cartofi Ducesă, Cartofi Ducesă, și Cartofi Ducesă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Puneți cartofii fierți pe o foaie de copt și puneți-l în cuptor timp de 10-15 minute sau până când se usucă ușor pe suprafață.
Scoateți cartofii din cuptor și procesați cartofii printr-o mașină de tocat sau o moară de alimente. Se lasă să se răcească într-un castron timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou, untul, câteva vârfuri generoase de sare, un vârf generos de piper, un vârf de nucșoară și 3/4 cană smântână. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc pentru a combina. Gustați și asigurați-vă că cartofii au fost sărați în mod adecvat.
Transferați într-o pungă mare de patiserie și țeavă printr-un vârf mare de stea într-o mișcare spirală circulară/ascendentă. Faceți o spălare a ouălor amestecând 1 ou cu 1/2 cană smântână grea. Periați ușor cartofii cu conducte cu spălare de ouă. (Acest lucru este puțin mai ușor dacă răciți cartofii conducte timp de aproximativ o jumătate de oră.)
Coaceți la 375 până se rumenesc în jurul marginilor.
Serviți pe un platou frumos! Faceți cartofii din timp și păstrați-i la frigider, apoi coaceți-i în ultimul moment!