Cartofi Dijon Gratinați
Cartofii Dijon gratinați sunt a fără gluten garnitură. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 104 calorii. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, șalotă, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Loin De Miel, Muștar Dijon Și Sos De Piper Și Gratin Kumara, Cartofi Prăjiți Dijon, și Cartofi Festonați Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.gătiți și amestecați șalotele în 1 lingură. margarinei în cratiță medie la foc mediu pana cand se inmoaie.
Adăugați jumătate și jumătate, muștar și restul de 1 lingură. margarina; gatiti 5 min., amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim.
Adăugați 1/2 cană de brânză și busuioc; gatiti pana se topeste complet branza, amestecand frecvent.
Puneți cartofii și sosul de smântână alternativ în 2-qt uns. farfurie rotundă; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă. Acoperiți cu folie.
Coaceți 45 până la 55 min. sau până când cartofii sunt fragede.