Cartofi De Vită De Două Ori Coapte

Cartofi De Vită De Două Ori Coapte
Cartofii de vită de două ori coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 706 calorii, 37g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, muștar, buton de unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Carne de vită la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, Cartofi Copți De Vită În Stil Francez, și Cartofi la cuptor cu Chili de vită condimentat.

Instrucțiuni

1
Frecați-vă cartofii, periați-i cu puțin ulei de măsline și presărați o cantitate generoasă de sare peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Coaceți cartofii într-un cuptor preîncălzit la 204° (200C) timp de aproximativ o oră. Acest lucru depinde de mărimea cartofilor dvs., desigur.Condimentați carnea de vită măcinată cu sare (1 linguriță), o cantitate generoasă de piper negru, 1/2 linguriță de pudră de curry, un vârf de buzdugan, un strop de sos HP (sau folosiți sos Worcestershire și niște ketchup suplimentar), niște muștar galben de Moară, câteva picături Tabasco și o mică stoarcere de ketchup Heinz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Muștar GalbenMuștar Galben
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
BuzduganBuzdugan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Amestecă totul.Tocam marunt ceapa, ardeiul gras si prazul si radem usturoiul. Rumeniți carnea de vită măcinatăpână când își pierde cruditatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați legumele și gătiți 5 minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Adăugați 3 lingurițe de pastă de roșii, un strop mic de sos bbq pentru o notă de aromă și dulceață suplimentară și 1/2 o cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
6
Combinați toate ingredientele. Ți-am spus că trebuie să-mi curăț frigiderul, așa că am adăugat și 1/2 cană resturi de porumbs-a dovedit a fi o mișcare grozavă. Fierbeți carnea de vită și legumele la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Până când cea mai mare parte a lichidului s-a vaporizat.Odată ce cartofii sunt gata, tăiați-i în jumătate și scoateți măruntaiele, dar lăsați aproximativ 1/2 un cartof inch acolo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Așezați cojile de cartofi înapoi în tava cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Adăugați un buton de unt și un strop de lapte cantitatea depinde de consistența pe care o aveți dupădar într-adevăr, nu este nevoie să adăugați un băț plin de unt, doar un buton va face. Condimentați cartofii cu (Lawrys) sare condimentată și piper negru după gust și zdrobiți-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
9
Adăugați cât de multă sau cât de puțină brânză doriți și amestecați-o.Umpleți cojile de cartofi la jumătate cu amestecul de carne de vită și legume. Apăsați-l cu o lingură. Se acoperă cu cartofii pufoși cu brânză și se presară deasupra puțină brânză în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Puneți-le înapoi la cuptor pentru 15 până la 20 de minute. Până când sunt fierbinți și brânza s-a rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista