Cartofi De Usturoi Gratin
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Gratinul de cartofi cu usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 389 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză gouda, cartofi, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi De Usturoi Gratinati, Cartofi la gratar cu usturoi Scapes și ardei roșu adaptat de la cartofi BBQ și usturoi Scapes pe alls.com, și Cartofi Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
În stratul de mâncare pregătit 1/2 din cartofi, 1/2 din brânză, apoi cartofii rămași.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Se sotează usturoiul până se rumenesc parfumat și auriu; se toarnă peste cartofi.
Combinați smântâna, sarea și piperul; se toarnă uniform peste cartofi și se presară cu brânza rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 75 de minute.