Cartofi De Tigaie În Stil Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii de tigaie în stil Italian. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 400 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cina De Tigaie În Stil Italian #EatHealthy15, Carne și cartofi în stil Italian, și Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi roșii pentru copii, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, sare apa și gătiți 5 minute.
Încălziți EVOO într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți până la aur, aproximativ 2 minute.
Scoateți pe o tăietură cu o lingură pliată, apoi tocați și rezervați.
Adăugați cartofii și rozmarinul în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se rumeneste si crocant, 5-10 minute.
Se transferă într-un bol de servire și se acoperă cu usturoiul și brânza.