Cartofi de tigaie cu măsline și lămâie

Cartofi de tigaie cu măsline și lămâie
Cartofii de tigaie cu măsline și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 160 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de măsline, cum ar fi picholina, ulei de măsline, acompaniament: pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui de lămâie cu măsline și cartofi, Cartofi noi prăjiți cu lămâie, Oregano și măsline, și Pui de lămâie Meyer cu cartofi pentru copii și măsline Castelvetrano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Smash măslinele cu partea plată a unui cuțit mare, apoi aruncați gropile și tăiați măslinele. Aruncați cartofii cu măsline, ulei, coajă, chimen, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-o tigaie grea de 10 inci, apoi adăugați apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MăslineMăsline
PiperPiper
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
2
Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu până când cartofii sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți capacul și gătiți, amestecând, până când apa este evaporată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se servește presărat cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista