Cartofi De Salvie Au Gratin
Nevoie de un garnitură fără gluten? Cartofii de salvie gratinați ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 431 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de unt, sare kosher, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi De Salvie Au Gratin, Cartofi De Salvie Prosciutto Cheesy Au Gratin, și Nuc Salvie Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o farfurie de caserolă de 8 x 8 inci folosind 1 lingură de unt.
Într-o oală, adăugați smântâna grea, 1/2 linguriță de sare și frunze de salvie. Aduceți la foc mic și abrupt timp de 10 minute. În timp ce se înmoaie, se curăță și se taie cartofii cu grosimea de 1/8 inci pe o mandolină. Începeți să stratificați cartofii pe fundul vasului preparat, suprapunând fiecare felie la jumătate. Când primul strat de cartofi este complet, condimentați cu sare, piper cayenne și presărați cu o treime din brânză. Repetați încă de două ori, terminând cu un strat final de cartofi.
Se strecoară smântâna grea și se aruncă Salvia.
Se toarnă smântâna grea peste caserolă, apăsând cartofii în jos. Puneți restul de 2 linguri de unt în bucăți uniform peste partea superioară a cartofilor. Se acoperă cu folie de aluminiu și se introduce în cuptor, scăzând temperatura la 350 de grade F.
Coaceți, acoperit, timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute.