Cartofi de pui și piure cu maioneză de var-Cayenne

Cartofi de pui și piure cu maioneză de var-Cayenne
Blinele de cartofi de pui și piure cu maioneză de var-Cayenne ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 309 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pui, cartofi idaho, maioneză de var-cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Lime Cayenne Maioneză, Pui Piure De Cartofi Blinele, și Cartofi Piure Încărcați.

Instrucțiuni

1
Aduceți cartofii, 1 linguriță de sare și apă pentru a acoperi până la fierbere într-o cratiță mică. Gatiti 20 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgeți și zdrobiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Amestecați piureul de cartofi, rămânând 1 linguriță de sare, pui și următoarele 7 ingrediente. Se răcește amestecul 1 oră. Forma în 1 3/4-inch bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți pesmetul uscat într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4
Rotiți bilele în pesmet, acoperind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Se toarnă ulei la o adâncime de 4 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Fry blinele, în loturi, 2 minute sau pana se rumeneste.
7
Scurgeți pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Se servește cu maioneză de var-Cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista