Cartofi de pui și piure cu maioneză de var-Cayenne
Blinele de cartofi de pui și piure cu maioneză de var-Cayenne ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 309 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pui, cartofi idaho, maioneză de var-cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Lime Cayenne Maioneză, Pui Piure De Cartofi Blinele, și Cartofi Piure Încărcați.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii, 1 linguriță de sare și apă pentru a acoperi până la fierbere într-o cratiță mică. Gatiti 20 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgeți și zdrobiți cartofii.
Amestecați piureul de cartofi, rămânând 1 linguriță de sare, pui și următoarele 7 ingrediente. Se răcește amestecul 1 oră. Forma în 1 3/4-inch bile.
Puneți pesmetul uscat într-un vas puțin adânc.
Rotiți bilele în pesmet, acoperind uniform.
Se toarnă ulei la o adâncime de 4 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Fry blinele, în loturi, 2 minute sau pana se rumeneste.
Scurgeți pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie și serviți imediat.
Se servește cu maioneză de var-Cayenne.