Cartofi de petrecere a bunicului
Cartofii de petrecere a bunicului este o rețetă fără gluten cu 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 251 de calorii . Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită boia de ardei, cremă de brânză, piper și ceapă din carton. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hot Cheesy Bacon Party Dip , Lemon Party Cheesecake și Party Fruit Salad .
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Scurgere. Se pasează cartofii cu unt, lapte, sare și piper până se omogenizează.
Adauga crema de branza si ceapa; amestecati bine.
Se întinde într-o bucată de 2-1/2-qt unsă. vas de copt.
Se presară cu boia de ardei. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 50-60 de minute sau până se încălzește.