Cartofi De Parmezan Zdrobiți
Cartofii de parmezan zdrobiți necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 147 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză parmigiano-reggiano, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Parmezan Zdrobit Cartofi, Parmezan Zdrobit Cartofi, și Parmezan Zdrobit Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți bine cartofii; reveniți la tigaie.
Adăugați lapte și ulei de măsline la cartofii fierbinți și amestecați grosolan. Îndoiți brânza, sarea și piperul.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii. Orice altceva va prelungi doar timpul necesar pentru a aduce apa la fierbere, crescând astfel timpul de gătit.