Cartofi de grădină și legume rădăcinoase cu verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii de grădină și legumele rădăcinoase cu verdeață. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână bietă elvețiană, țelină, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Fettuccini cu legume de grădină și verdeață, Pui în sos de vin roșu cu legume rădăcinoase și verdeață ofilită, și Piure de cartofi și legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și țelina într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Se amestecă 1/4 linguriță sare; gatiti 20 de minute.
Adăugați bietă Elvețiană; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie.
Se scurge bine; puneți amestecul de cartofi într-un castron mare. Mash parțial cartofii cu un masher de cartofi; se amestecă 1/4 linguriță sare, ceapă, unt și piper.