Cartofi De Două Ori Coapte În Patru Moduri
Cartofi copți de două ori patru moduri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 95 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 28 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi, lapte, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cartofi Coapte Ușor Încărcați (4 Moduri), Piure De Cartofi În Două Moduri, și Chipsuri de morcov coapte crocante: 2 moduri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pierceți cartofii de mai multe ori cu o furculiță și coaceți direct pe raftul cuptorului 1 oră sau până când cartofii sunt fragede. (Coacerea direct pe raft menține pielea crocantă și fermă pentru a ține umplutura.) Se răcește 10 minute.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând cojile intacte. Se amestecă împreună pulpa de cartofi, crema de brânză și laptele; se amestecă umplutura de cartofi dorită. Puneți amestecul în coji de cartofi și puneți-l pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 400 timp de 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește bine.
A congela: pregătiți prin pas congelați cartofii pe o foaie de copt 1 oră sau până la fermitate. Înfășurați fiecare cartof în folie de plastic, puneți-l într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și congelați până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte. Pentru a servi, desfaceți cartofii și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este fierbinte. Sau cuptorul cu microunde la 5 minute sau până la cald, verificând la intervale de 1 minut.
Pui, Broccoli, Cheddar: Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați 1 ceapă mică, tăiată cubulețe și 1 (10 oz.) pachet congelate broccoli tocat, decongelate și drenate; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă împreună amestecul de broccoli, 2 căni de pui fiert tocat, 1 1/2 căni (6 oz.) brânză Cheddar ascuțită mărunțită, 3/4 linguriță. sare de masă și 1/2 linguriță. piper negru proaspăt măcinat. Timp Total 20 min.
BBQ Carne de porc și piper Jack: se amestecă împreună 2 cani (aproximativ 1/2 lb.) carne de porc tocată la grătar (fără sos), 1 1/2 căni (6 oz.) brânză jack de ardei mărunțită, 1/3 cană de ceapă verde tocată și 4 lingurițe. Amestec de pansament Ranch.
Serviți cartofii cu sos de grătar. Timp Total 10 min.
Ceapă caramelizată, slănină și brânză de capră: topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați 2 căni de ceapă roșie tocată și 2 lingurițe. zahăr, și saut 10 până la 12 minute sau până la caramelizare. Se amestecă 2 linguri. uscați sherry și gătiți 1 minut sau până când lichidul se evaporă, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Se amestecă împreună amestecul de ceapă; 1 (4-oz.) jurnal de brânză de capră, înmuiat; 8 felii de slănină fierte și sfărâmate; 2 linguri. cimbru proaspăt tocat; 3/4 linguriță. sare; și 1/2 linguriță. piper negru măcinat. Timp Total 20 min.