Cartofi De Două Ori Coapte
Cartofi de două ori coapte este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Spălați cartofii și străpungeți-i cu o furculiță. Frecați cartofii cu uleiul de măsline și puneți-i pe un jeleutigaie sau o foaie mare de prăjituri cu o jantă.
Coaceți cartofii timp de 45 de minute până la o oră sau până când ați terminat.
Scoateți cartofii din cuptor și tăiați-i pe jumătate pe lungime. Pune deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Când cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, scoateți carnea de cartof într-un bol mare de amestecare electrică.
Adăugați laptele, untul, smântâna, brânza, sarea de usturoi și sarea și piperul după gust.
Se amestecă până la crem. Împărțiți amestecul uniform și lăsați-l înapoi în cojile de cartofi. Întoarceți cartofii la cuptor timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și garnisiți cu slănina și ceapa verde.