Cartofi De Cocos

Cartofi De Cocos
Cartofi de nucă de cocos este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piure de roșii, cartofi, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Cartofi Dulci Cu Nucă De Cocos, Cartofi De Nucă De Cocos Ananas, și Nucă De Cocos De Două Ori-Cartofi Dulci Coapte.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti cartofii in uleiul incins pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Reduceți focul la mediu și gătiți ceapa în tigaie până la translucid, 2 până la 4 minute. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, turmericul, semințele de chimen și sarea și piperul în ceapă. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 1 minut. Întoarceți cartofii în tigaie și gătiți până aproape gata, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
TurmericTurmeric
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă laptele de cocos peste cartofi; se amestecă piureul de roșii și pătrunjelul tocat. Gatiti pana cand cartofii sunt fierti si sosul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista