Cartofi de cimbru prăjiți cu unt

Cartofi de cimbru prăjiți cu unt
Rețeta se pot face cartofi de cimbru prăjiți cu unt în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această garnitură are 193 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, ulei de măsline, ceapă și cimbru. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi prăjiți cu cimbru și păstârnac, Pui fript de arțar cu cartofi și cimbru, și Halibut de unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Feliați cartofii în runde de grosimea unei monede de 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și adăugați ceapa, condimentați cu puțină sare, mult piper și cimbru. Gatiti usor timp de aproximativ 15 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Ungeți generos o formă mare de prăjire și aranjați un strat de cartofi peste bază, suprapunând fiecare felie cu o stropire de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Stropiți cu puțin din untul topit și condimentați. Continuați să stratificați, să stropiți cu unt, să stropiți cu ceapă și să condimentați până când toți cartofii au fost folosiți, terminând cu un strat superior de cartofi. Gatiti in partea de sus a cuptorului timp de 1 ora cartofii trebuie sa fie topiti moale, iar partea de sus aurie si crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista