Cartofi De Cabană

Cartofi De Cabană
Cartofii de cabană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 291 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză de vaci, cartofi idaho și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi De Cabană, Cartofi De Cabană, și Cartofi De Cabană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați cartofii, feliați-i și puneți-i într-o oală cu apă pentru a acoperi. Fierbeți cartofii până se înmoaie, apoi scurgeți-i și zdrobiți-i cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați brânza de vaci, ceapa și sarea și piperul după gust. Se amestecă ușor amestecul, apoi se pune într-o caserolă unsă. Punctați cu restul de 2 linguri de unt și presărați cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
CeapăCeapă
4
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista