Cartofi de aur Yukon la grătar cu vinetă de rozmarin-lămâie-usturoi

Cartofi Yukon aur la gratar cu vinaigrette rozmarin-lamaie-usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 523 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi prăjit, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Yukon Gold Mash cu rozmarin și usturoi, Yukon Aur Usturoi Rozmarin Mash, și Cartofi crocanți Yukon Gold tăiați cubulețe cu usturoi și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă rece, adăugați 2 linguri de sare și gătiți până când cartofii sunt fragede, dar încă ferme, 12 până la 15 minute.
Se scurge, se lasă să se răcească, apoi se taie fiecare cartof în runde și pene. Cartofii pot fi preparați cu până la 2 zile în avans și refrigerați și tăiați chiar înainte de grătar.
În timp ce cartofii se gătesc, combinați coaja, sucul, usturoiul, muștarul, rozmarinul și sarea și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline extravirgin și amestecați până se emulsionează. Se poate face cu 1 zi în avans și la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Încălziți grătarul la înălțime.
Ungeți cartofii pe ambele părți cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper.
Așezați cartofii pe grătar, tăiați partea în jos și gătiți până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Întoarceți cartofii și continuați să grătați până când tocmai ați fiert, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți cartofii și tăiați fiecare jumătate în jumătate pe lungime și apoi transversal în bucăți de 1 inch.
Transferați într-un platou și stropiți imediat cu vinetă și aruncați pentru a combina.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel.