Cartofii cu sos Huanca (Papan a la Huanca) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 286 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de măsline, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Papan a la Huancaina (cartofi cu sos de brânză Chile), Cartofi prăjiți cu sos Huancaina, și Cartofi cu sos de brânză (Papas a la Huanca) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii necojiti și 1 linguriță de sare într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se scurge și se răcește ușor. Curățați cartofii și tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 6 până la 8 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
7
Lăsați să stea 5 minute. Se curăță și se toacă grosier pentru a măsura 1/3 cană.
8
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
12
Așezați amestecul de ceapă, 1/3 cană de ardei gras roșu prăjit, lapte, pastă aji amarillo, brânză, restul de 5 lingurițe de ulei și restul de 1/4 linguriță de sare într-un blender; procesați 3 minute sau până când părțile groase și netede, răzuind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Aji Amarillo Chili Paste
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Aranjați felii de cartofi pe fiecare dintre cele 6 farfurii căptușite cu salată. Puneți sosul peste cartofi; aranjați pene de ou și măsline în jurul cartofilor pe fiecare farfurie.