Cartofi Cu Slănină La Grătar
Cartofii cu slănină la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 722 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cartofi de copt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bacon-chipotle de două ori cartofi la grătar, Cartofi la grătar cu brânză cu slănină + VIDEO, și Brânză de capră cu ierburi cu cartofi și slănină la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Faceți 4 tăieturi în fiecare cartof fără a trece până la capăt, astfel încât fiecare cartof să fie tăiat în 5 felii groase.
Așezați cartofii pe pătrate de folie de aluminiu.
Presărați 1/4 linguriță de sare în interiorul fiecărui cartof, apoi înfășurați cu 3 felii de slănină și fixați-le cu scobitori, dacă este necesar.
Ungeți cartofii cu ulei de măsline, apoi presărați cu zahăr brun și piper negru. Înfășurați cartofii liber în folia de aluminiu.
Gratiți cartofii până când slănina s-a crocant, iar cartoful este moale în centru, aproximativ 45 de minute, în funcție de temperatura grătarului.