Cartofi Cu Crustă De Sare
Cartofii cu crustă de sare necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork necesită mai multe ture piper măcinat grosier, sare kosher, ulei de măsline și crenguțe de rozmarin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Copți Cu Crustă De Sare, Rețetă de cartofi pentru copii cu crustă de sare, și Sos de coriandru-patrunjel si sos de coriandru.
Instrucțiuni
Combinați sarea, piperul și ierburile într-un castron mare.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare din fontă și se pune peste grătar cu flacără medie-mare sau cărbune. Când uleiul ajunge la un fum ușor, adăugați cartofii într-un singur strat și prăjiți până devin drăguți și crăpați pe toate părțile. Acoperiți cartofii complet cu amestecul de sare și gătiți timp de aproximativ 1 oră până când sarea formează o crustă gătită și cartofii sunt fragede. Deschideți crusta pentru a servi.