Cartofi Cu Crustă De Sare

Cartofi Cu Crustă De Sare
Cartofii cu crustă de sare necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 222 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork necesită mai multe ture piper măcinat grosier, sare kosher, ulei de măsline și crenguțe de rozmarin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Copți Cu Crustă De Sare, Rețetă de cartofi pentru copii cu crustă de sare, și Sos de coriandru-patrunjel si sos de coriandru.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea, piperul și ierburile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare din fontă și se pune peste grătar cu flacără medie-mare sau cărbune. Când uleiul ajunge la un fum ușor, adăugați cartofii într-un singur strat și prăjiți până devin drăguți și crăpați pe toate părțile. Acoperiți cartofii complet cu amestecul de sare și gătiți timp de aproximativ 1 oră până când sarea formează o crustă gătită și cartofii sunt fragede. Deschideți crusta pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista