Cartofi Cu Ceapă Franceză
Cartofi franțuzești cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă prăjită franceză, jumătate și jumătate, cartofi festonați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Paște. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci festonați cu ceapă Vidaliană și Cheddar englezesc, Cartofi Prăjiți Cu Ceapă Franceză, și Cartofi Umpluți Cu Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), amestecați ambele sosuri
Amestecuri (din cutii de cartofi), amestecul de pansament, apă clocotită și jumătate și jumătate cu sârmă. Se amestecă ambele pungi de cartofi și ardeiul gras.
Coaceți neacoperit 35 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se acoperă cu ceapă; coaceți cu 10 minute mai mult.
Presărați pătrunjel înainte de servire.
Lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire (sosul se va îngroșa așa cum stă).