Cartofi cu cartofi este o garnitură care servește 8. O porție conține 195 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, cartofi, chipsuri de cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 42%. Rețete similare includ Robin ' s Potato Chip Chicken And Garlic piure de cartofi, Biscuiți Cu Ciocolată Cu Unt Brun, și Cookie-uri cu ciocolată și chipsuri de cartofi LAY.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați cartofii, 1/2 cană de chipsuri de cartofi, ceapă, unt, sare și piper; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Chipsuri De Cartofi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați la un 2-qt superficial uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Se presară cu chipsuri de cartofi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Cartofi
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de 40-50 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman