Cartofii cu brânză și șunca ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 93 cenți pe porție. O porție conține 281 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Crock Pot cartofi Cheesy din cartofi brute, și Cartofi Cu Brânză.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați supa, brânza și untul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste branza. se amestecă șunca, ceapa și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă într-un 2-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-35 de minute sau până se încălzește.