Cartofi crocanți cu sos de piper prăjit

Cartofii crocanți cu sos de piper prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 315 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sos de chili, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Somon rege cu piele crocantă cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, Somon rege cu piele crocantă cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, și Prăjituri crocante de Quinoa cu cremă de caju prăjită cu ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mare, adăugați cartofii și acoperiți cu apă cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se adaugă un vârf de sare, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie ușor, dar nu se înțepă ușor de o furculiță, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii și turnați-i pe o foaie de copt pentru a se răci complet.
Într-o tigaie mare se adaugă uleiul de măsline și se încălzește la foc mediu-mare. Când uleiul începe să se învârtă, adăugați cartofii, condimentați cu sare și lăsați în pace pentru a permite formarea unei cruste, aproximativ 5 minute. Odată ce se formează o crustă pe fund, dați cartofilor o aruncare sau răsturnați-i cu o spatulă și lăsați-i să se crocante pe cealaltă parte, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Scoateți cartofii într-un bol de servire cu o lingură pliată.
Se servește stropit cu sos de ardei roșu prăjit.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți ardeii grași, ceapa, usturoiul și boabele de piper pe o foaie de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu un vârf sănătos de sare.
Amestecați cu mâinile pentru a acoperi complet legumele și aranjați ardeii grași, cu pielea în sus, astfel încât usturoiul și boabele de piper să se poată ascunde sub cavitatea jumătăților de ardei gras. Prăjiți până când pielea ardeilor începe să se înnegrească și să se înțepenească, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și puneți imediat toate ingredientele și reziduurile de pe foaia de copt într-un bol și acoperiți rapid bine cu folie de plastic.
Lăsați ardeii să se aburească aproximativ 5 minute.
Îndepărtați jumătățile de ardei și, folosind degetele, îndepărtați-le pielea rupând ușor și trăgând-o și întoarceți ardeii decojiți în castron.
Adăugați amestecul într-un blender împreună cu sosul de chili. Pulsează ușor până aproape neted, dar având totuși o textură ușoară. Se condimentează, după gust, cu sare și se toarnă într-un castron mic.