Cartofi crocanți cu ouă de brânză
Cartofii crocanți cu ouă de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.22 pe portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de arpagic, caviar de pește, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stive De Cartofi Crocante, Cartofi Crocanti Cu Fasole Verde Si Oua, și Cartofi De Salvie Crocanți Cu Ouă Prăjite.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu și adăugați 1 lingură de unt și ulei. Cojiți și radeți cartofii pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie sau într-un robot de bucătărie.
Presărați bine cartofii cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Când tigaia este fierbinte, adăugați cartofii, apăsându-i în jos și aplatizându-i pentru a acoperi uniform fundul tigaiei. Gatiti pana cand cartofii sunt bine rumeniti pe fund, monitorizand caldura pe masura ce mergeti, astfel incat sa nu arda. Întoarceți cu grijă clătita, păstrând-o într-o singură bucată și rumeniți-o pe cealaltă parte.
Scoateți-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și păstrați-o caldă.
În timp ce cartofii se gătesc, puneți o tigaie mică la foc mediu și adăugați 2 linguri de unt. Când untul s-a topit, adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie.
Se presară peste făină și se gătește un minut sau
Se toarnă crema și se aduce la fierbere.
Adăugați whisky-ul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți câteva minute până se îngroașă puțin. Opriți focul și adăugați jumătate din brânză. Se amestecă pentru a topi brânza. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Într-o altă tigaie medie la foc mediu-mic, adăugați restul de lingură de unt.
Bateți bine ouăle și presărați-le cu sare și piper.
Se toarnă ouăle în tigaie, se adaugă brânza rămasă și se reduce focul la minim. Gatiti incet pana cand branza este topita si ouale sunt fierte, dar moi.
Așezați clătita de cartofi pe o farfurie de servire. Se acoperă cu ouăle de brânză și se toarnă sosul. Dollop pe caviar și presărați peste arpagic.
Se taie în 4 felii și se servește.