Cartofi Crocanti Rumeniti La Cuptor

Cartofi Crocanti Rumeniti La Cuptor
Cartofii crocanti rumeniti la cuptor necesita aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, unt, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Unt Rumenit Pear Crisp, Cartofi Noi Rumeniti, și Cartofi Cu Unt Rumenit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu grătar în treimea superioară. Ungeți un vas de copt superficial de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Curățați cartofii și feliați subțire (aproximativ 1/16 inch grosime) cu slicer. Aruncați cu unt, ulei, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați în vas și acoperiți bine cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Îndepărtați folia și creșteți temperatura cuptorului la 450 F, apoi continuați să coaceți până când blatul este rumenit și crocant, cu aproximativ 25 de minute în plus.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Cartofii pot fi coapte cu 2 ore înainte și păstrați la temperatura camerei. Reîncălziți, acoperit lejer cu folie, într-un cuptor de 250 de litri F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista