Cartofi cremoși și verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cremoși și verdele. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ghimbir, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă Verde De Susan, Supă cremoasă de fenicul și verdeață, și Cremă Verde Și Linguină De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Gatiti cartoful in apa clocotita 8 minute sau doar pana cand se inmoaie; se scurge.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ghimbir, ardei roșu, turmeric și usturoi; sotati timp de 30 de secunde.
Adăugați cartoful; sotati timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul și ingredientele rămase.
Serviți la temperatura camerei.