Cartofi cremoși și cotlet de porc
Cartofii cremoși și Cotletele de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 399 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, sos Worcestershire, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Slow Cooker Creamy Ranch cotlet de porc și cartofi, Cotlet de porc în sos cremos de șampanie cu piure de usturoi Rustic, și Caserola Cremoasă De Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Presărați Cotletele de porc cu sare condimentată. Pulverizați tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit antiaderent.
Se încălzește la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați Cotletele de porc; se rumenesc bine pe ambele părți.
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), combinați supa, laptele și sosul Worcestershire; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați cartofi și mazăre; se amestecă până se acoperă.
Puneți Cotletele de porc rumenite peste amestecul de cartofi. Acoperiți cu folie.
Coaceți la 177°.timp de 30 de minute. Descoperi; coaceți încă 20 până la 25 de minute sau până când cartofii și Cotletele de porc sunt fragede.