Cartofi cremoși de arpagic și Gorgonzola
Cartofii cremoși de arpagic și Gorgonzola necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Cremoși De Arpagic, Cartofi Cremoși Cu Piure De Arpagic, și Ardei iute rapid cu cartofi zdrobiți cu arpagic cremos.
Instrucțiuni
Tăiați o bandă lată de 1 inch din partea superioară a fiecărui cartof copt. Scoateți pulpa, lăsând cojile de cartofi intacte. Pulpă de Mash.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați șalotă și usturoi și sotati 2 minute.
Se amestecă împreună pulpa, amestecul de ceapă, 1 lingură de arpagic și următoarele 4 ingrediente. Lingura în scoici, și locul pe foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Se presară cu restul de 2 linguri de arpagic.