Cartofi Copți Rapid

Cartofi Copți Rapid
Cartofii coapte rapid ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 239 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Un amestec de parmezan, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cartofi dulci rapid și ușor de două ori coapte, Rapid și ușor Cheeseburger umplute cartofi la cuptor, și Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Ungeți fiecare jumătate tăiată cu unt topit; se presară cu boia de ardei, sare și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Așezați partea tăiată în jos pe foaia de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista