Cartofi Copți La Grătar
Cartofii copți la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cartofi Copți La Grătar, Cartofi La Grătar, Încărcați De Două Ori, și Cartofi Copți Ușor La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu-mare timp de aproximativ 10 minute sau până se înmoaie.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scurgeți cartofii și aruncați cu ulei de măsline, piper negru, rozmarin și sare după gust.
Așezați cartofii cu pielea în jos la foc indirect pe grătar și rezervați lichid. Grătar timp de aproximativ 15 minute.
Scoateți cartofii pe o farfurie de servire și presărați cu amestecul de ulei de măsline rezervat.