Cartofi copți de două ori umpluți cu brânză

Cartofi copți de două ori umpluți cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii copți de două ori umpluți cu brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 395 de calorii, 9 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16 și costă 75 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați brânză parmezan, brânză cheddar, smântână și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Cartofii copți umpluți cu broccoli și brânză, cartofii umpluți la cuptor (cartofi tandoori) și cartofii umpluți la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Spălați și străpungeți cartofii; frecați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți
Căpșuni, Decojite și Tăiate Cubulețe MiciCăpșuni, Decojite și Tăiate Cubulețe Mici
Cum Ar Fi Brânza Emblematică A Lui Beecher,Cum Ar Fi Brânza Emblematică A Lui Beecher,
2
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Coaceți la 375° timp de 1 oră sau până când se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Provolone, MărunțitProvolone, Mărunțit
4
Într-o cratiță mare, topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bomboane De Unt Tari Zdrobite1/2 Cană Bomboane De Unt Tari Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California
5
Adaugati branza cheddar, frisca, smantana, parmezan, sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cesti De Broccoli Tocat Congelat, Dezghetat Si Scurs2 Cesti De Broccoli Tocat Congelat, Dezghetat Si Scurs
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
6
Într-un castron mare, zdrobiți pulpa cu amestecul de brânză. Se amestecă 2 linguri de arpagic. Se pune în coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Cornisini Dulci, Pentru ServireCornisini Dulci, Pentru Servire
7
Așezați pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Topping Cu Inghetata De Caramel Si Nuci Tocate, OptionalTopping Cu Inghetata De Caramel Si Nuci Tocate, Optional
8
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Provolone, MărunțitProvolone, Mărunțit
9
Se presară cu arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista