Cartofi copți de două ori umpluți cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii copți de două ori umpluți cu brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 395 de calorii, 9 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16 și costă 75 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați brânză parmezan, brânză cheddar, smântână și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Cartofii copți umpluți cu broccoli și brânză, cartofii umpluți la cuptor (cartofi tandoori) și cartofii umpluți la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii; frecați cu ulei.
Se presară cu sare și piper.
Coaceți la 375° timp de 1 oră sau până când se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri.
Într-o cratiță mare, topește untul.
Adaugati branza cheddar, frisca, smantana, parmezan, sare si piper.
Într-un castron mare, zdrobiți pulpa cu amestecul de brânză. Se amestecă 2 linguri de arpagic. Se pune în coji de cartofi.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Se presară cu arpagicul rămas.