Cartofi copți de două ori de marca Daisy
De două ori cartofi copți de Daisy Brand este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 476 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de lapte, greu de sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scufundare Daisy, Tortul cu fructe al lui Daisy, și Daisy Cake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Spălați bine și uscați cartofii. Înfășurați cartofii în folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor. Puneți găuri în cartofi și reveniți la cuptor pentru încă 30 de minute sau până când este ușor străpuns cu o furculiță.
Între timp, prăjiți și sfărâmați slănina. Tăiați scallions.
Scoateți cartofii și răciți timp de 10 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade. Tăiați deasupra 1/3 din fiecare cartof pe lungime. Ținând fiecare cartof cu un prosop curat, scobiți cojile de cartofi cu o lingură lăsând aproximativ 1/4 inch din cartof în interior pentru a preveni căderea acestuia în timpul coacerii. Într-un castron mare, combinați interiorul cartofului, untul, smântâna, 1/2 cană de brânză Cheddar, smântâna grea, laptele, sarea și piperul. Se pasează până se omogenizează. Se amestecă slănină și scallions.
Umpleți fiecare piele de cartof cu amestecul de piure de cartofi. Se acoperă cu restul de 2 căni de brânză Cheddar.
Presărați fiecare cu pudră de chili după dorință.
Coaceți timp de 15 minute sau până când brânza se topește. Se acoperă cu păpuși suplimentare de smântână, dacă se dorește, și se servește imediat.