Cartofi copți cu unt de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii coapte cu unt de porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 426 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, boabe de porumb, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Scoici aburite și homar cu unt de șalotă, porumb, cârnați și cartofi, Cartofi dulci la cuptor cu unt de arțar-pecan-șalotă, și Cartofi noi cu unt Balsamic și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Folosind o furculiță, aruncați cartofii peste tot. Gatiti cartofii intr-un cuptor cu microunde la putere mare timp de 10 minute.
Transferați cartofii în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 15 minute mai mult.
Între timp, într-o cratiță mică cu apă clocotită, gătiți boabele de porumb până abia se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească complet.
Într-un robot de bucătărie, combinați untul, șalota, sucul de lămâie și 1 cană de boabe de porumb și piure. Răsturnați untul într-un castron, pliați arpagicul și restul de 1/2 cană de boabe de porumb și condimentați cu sare și piper. Împărțiți cartofii copți, umpleți cu o bucată de unt de porumb și serviți.