Cartofi condimentați și spanac
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii condimentați și spanacul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 123 calorii. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii, unt, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Cartofi noi condimentați cu coriandru în sos de spanac, Cartofi Condimentați, și Spanac De Nucă De Cocos Condimentat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu apă rece, adăugați puțină sare, apoi aduceți la foc mic. Gatiti, neacoperit, pana cand este fraged cand este străpuns cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 2 minute.
Adăugați cartofii. Se amestecă pudra de curry, apoi se adaugă spanacul și Roșia. Gatiti si amestecati pana cand spanacul s-a ofilit si toate aromele s-au contopit, inca 2 minute.