Cartofi Coapte Încărcați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii coapte încărcați. Această rețetă face 8 porții cu 209 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, cremă de brânză cu 3 mai puține grăsimi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte, Cartofi Încărcați De Două Ori Coapte, și Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pătrundeți cartofii cu o furculiță; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa într-un castron mare, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Mash pulpa cu un masher de cartofi.
Adăugați lapte și cremă de brânză la piureul de cartofi; se amestecă cu un bici.
Adăugați brânză feta, oregano, sare și piper; se amestecă bine. Puneți amestecul de cartofi în cochilii.
Așezați pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de ceapă verde; se acoperă cu slănină.